Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Αναθεώρηση 95

Νέα αναθεώρηση 95.
Μπήκε νέα σύνθετη λίστα επιλογής (combo box) στην φόρμα ρυθμίσεις, ώστε να επιλέγουμε αν θέλουμε φωτεινά ή σκούρα χρώματα στην εξαγωγή σε Html (που γίνεται στην αντιγραφή από το διορθωτή, αυτόματα). Στην προηγούμενη 94 βασίζονταν στο χρώμα φόντου. Τώρα βασίζεται σε ρύθμιση μόνιμη. Εξ ορισμού έχουμε σκούρα χρώματα, τις τιμές τις έχω στα αγγλικά (BRIGHT και DARK).

Οι διάλογοι στην Μ2000 έχουν γραφτεί με ένα και μόνο User Control το οποίο βγάζει όλα τα στοιχεία με επέκταση της κλάσης αυτού του στοιχείου ελέγχου. Η φόρμα μπορεί να μεγεθυνθεί, δηλαδή αν την τραβήξουμε από την κάτω δεξιά άκρη θα μεγαλώσουν όλα τα γράμματα και τα πλαίσια (εκτός από το πλαίσιο με την προεπισκόπηση. Έχω βάλει φόντο με οριζόντια διαβάθμιση χρώματος (δείτε τη διαφορά χρώματος στην κάθε γωνία).

Εδώ φαίνεται σε ένα βίντεο από την έκδοση 7.18 (η τελευταία στην έβδομη, γιατί μετά έγινε ένα προγραμματιστικό άλμα στη γλώσσα και έτσι την χαρακτήρισα όγδοη έκδοση).


Αισίως η 8η έκδοση έφτασε στην 95 αναθεώρηση (από τις 15 Ιουλίου 2015, που ήταν στην 7.18, μια αναθεώρηση την ημέρα σχεδόν). Έχει ολοκληρωθεί το 95%. Τώρα χρειάζεται να ολοκληρώσω την βοήθεια! Σε αναμονή λοιπόν!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

You can feel free to write any suggestion, or idea on the subject.